Днес вторите на изборите от ПП отново смятат да саботират съставянето

...
Днес вторите на изборите от ПП отново смятат да саботират съставянето
Коментари Харесай

Настръхнаха срещу ПП! Какво става, ако няма кабинет

Днес вторите на изборите от Политическа партия още веднъж считат да саботират съставянето на каквото и да е работещо държавно управление. Коалиционните им сътрудници от Демократична България пък към момента не са взели решение, като се изключи че от в този момент нататък двете партии ще афишират независимо решенията, които вземат. Ето и част от мненията по тематиката:

Борис Марков
-->
Много са зелени, концепция нямат в какво са се забъркали, а и от политика като цяло, не я отбират.

Условията на играта бяха ясни, вторият поддържа първия. Борисов одобри разпоредбите, игра и ги би. Сега те нямало да поддържат. Абсолютно никой не е сюрпризиран, ясно беше на всички, че ще излъжат. И на американците.

Сега ще изпитат по какъв начин звездите повече не им се подреждат в верните конфигурации на небето, по какъв начин милион дребни неща ще се развият по отрицателен метод за тях, по какъв начин всичко ще се обърне с главата надолу, и професионално, и в персонален проект, постепенно и последователно с цел да не могат да обвинят някой и задоволително несъмнено с цел да е необратим процесът. По сходен метод са приключвали стотици политически кариери, в случай че не хиляди, в разнообразни страни по света. По целия свят, където американците имат интерес.

Борислав Цеков  

„ Село, село - топка невидело “. Така наподобява поръчката на претърпелите избирателен неуспех Киро и Асен, че нямало да поддържат държавно управление с мандат или с присъединяване на ГЕРБ. Тях никой не ги ще, жителите им показаза, че не ги желаят във властта, но и те да кажели, че не желаят. Смях.

Карина Карайотова 

Политическа партия няма да поддържат кабинет на ГЕРБ!

Започва циркът! Дупе да ни е крепко!

Милена Фучеджиева

Теория на констипацията.

Политическа партия отхвърлят коалиция с ГЕРБ, наесен нови избори, появява се бъдещата партия на Румен Радев и се коалира с Политическа партия. Демократична България би или не би взела участие в подобен сюжет? Всичко в името на битката с корупцията.

Ничий евроатлантизъм не е сигурен до доказване на противоположното.

Стефан Ташев

Киро и Кокора в действителност не знаят къде се намират. Единият се зъби, а другият приказва за почтени избори. Ами изборите минаха. Спрете с тези пици с кристали, бе..Ще ви изгорят мозъците най-после, в случай че изобщо ги имате.

Цветанка Андреева

След отхвърли на Кирил Петков и Асен Василев за съдружен кабинет, не знам дали есента ще видят кметове на Политическа партия, само че вероятността да вземат участие в миналото още веднъж в българско държавно управление е оскъдна.

Политическа партия повече няма да завоюват парламентарни избори. Пред тях в този момент е въпросът - дали ще оцелеят в политиката?

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР